Παρουσίαση της εταιρείας

Η SPEED COURIERS, πρωταγωνιστεί στον κλάδο των ταχυμεταφορών παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Είναι μια εταιρεία που χαρακτηρίζεται από την συνέπεια στους στόχους της, από την εμπιστοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους της που αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της αλλά και από το όραμα που διέπει ολόκληρη την εταιρική φιλοσοφία της.

Η SPEED COURIERS προσφέρει τυποποιημένες υπηρεσίες ταχυμεταφορών ενώ το συγκριτικό της πλεονέκτημα, που την καθιστά Leader στον κλάδο,  είναι η εξειδίκευση της στις αυθημερόν παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

Η SPEED COURIERS  διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο από μοτοσικλέτες και ημιφορτηγά ενώ διασφαλίζει την ποιότητα, την εγγυημένη και ασφαλή διεκπεραίωση όλων των αποστολών που αναλαμβάνει να διακινήσει. Όλες οι αποστολές που αναλαμβάνουμε είναι νομικά ασφαλισμένες σύμφωνα με το νέο χάρτη υποχρεώσεων προς τον καταναλωτή, που προβλέπει η Ε.Ε.Τ.Τ. Περαιτέρω, για το σύνολο των αποστολών που η αξία τους υπερβαίνει το ποσό των 150,00€ ο πελάτης έχει τη δυνατότητα ειδικής ασφαλιστικής κάλυψης ώστε να αισθάνεται πλήρως εξασφαλισμένος για την ασφάλεια της αποστολής του.

Η SPEED COURIERS εγγυάται αυθημερόν δρομολόγια προτεραιότητας εντός του λεκανοπεδίου με συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης και ρήτρα επιστροφής χρημάτων. Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε την αποστολή σας, με ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα. Η υψηλή μας εξειδίκευση είναι η δική σας εξασφάλιση.

Η SPEED COURIERS  είναι εταιρία εγκεκριμένη από την Ε.Ε.Τ.Τ ενώ το δίκτυο μας εκτείνεται και στο σύνολο την Ελληνικής επικράτειας όπου εξυπηρετούμε 80 πόλεις με τοπικούς αντιπροσώπους. Όλες οι αποστολές που αφορούν στην επαρχία παραδίδονται εγγυημένα την επομένη ημέρα. Οι υπηρεσίες αφορούν και σε αποστολές εξωτερικού όπου το δίκτυο μας περιλαμβάνει όλες τις χώρες παγκοσμίως με παράδοση 24-72 ωρών. Η SPEED COURIERS είναι ο απαραίτητος συνεργάτης σας για όλες τις αποστολές σας.

Η SPEED COURIERS είναι η πρώτη σκέψη για όλους εσάς που η ασφάλεια, η συνέπεια και η ταχύτητα στην αποστολή σας, είναι βασική σας προτεραιότητα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.